Млечни вкусове от цяла България влизат в Lidl

Доказани производители от Враца, Севлиево, Плевен, Силистра, Варна и Хасково предлагат разнообразни български млечни продукти

 

Устойчивата подкрепа на Lidl към българските производители продължава с акция на специално подбрани български млечни продукти от цялата страна. Кисело мляко от Хасково, традиционно саламурено сирене от Враца, кашкавал от района на Силистра и ръчно направено млечно мезе с мащерка са само част от новите млечни вкусове, които потребителите могат да открият от днес, 3-ти септември, във всички магазини на веригата в цялата страна.

Всички продукти в акцията са от нови за Lidl български производители, с които веригата е започнала работа през последните няколко месеца. Това е поредната стъпка на компанията в подкрепа на българското производство и в отговор на Постановление 70 на МЗХГ.

Само от началото на Covid кризата до момента Лидл България разшири асортимента си с близо 100 нови продукта от български производители както хранителни, така и нехранителни.

За да промотира допълнително потребление на български продукти, Лидл България предприе и мащабна кампания под надслов „Любимото идва при нас от цяла България“. Освен конкретни продукти, кампанията представя различни родни производители, сред които български фермери, земеделски производители, месо- и млекопреработватели и много други. За повече информация, моля посетете: https://www.lidl.bg/asortiment/lyubimoto-idva-pri-nas-ot-cyala-b-lgariya