Фантастико Груп се присъедини към общността на Българския дарителски форум

ФАНТАСТИКО ГРУП вече е част от Българския дарителски форум – организация, която обединява големите дарители и развива благотворителността в България.

„Радостни сме да кажем „Добре дошли“ на ФАНТАСТИКО ГРУП в партньорската мрежа на Българския дарителски форум! В тяхно лице ние виждаме компания с визия да развива бизнеса си по устойчив и отговорен начин. Присъединяването на Фантастико към общността на най-изявените дарители в България дава възможност за обмяна на опит и експертиза, достъп до иновативни ресурси и допълнително развитие на дарителските практики на всеки от нас – членовете на БДФ“, сподели Цецка Караджова, председател на УС на БДФ във връзка с присъединяването на компанията към Форума.

Българската семейна бизнес група съществува вече 30 години, през които стартира и надгражда значителни по брой и мащаб дарителски инициативи в подкрепа на различни каузи и граждански организации. Само за периода 2019 – 2021 г. компанията и клиентите ѝ даряват 1 554 468 лв.

„Разглеждаме членството в БДФ като възможност за обмен на опит и идеи в областта на дарителството и корпоративната социална отговорност. Очакваме експертна подкрепа при реализирането на благотворителни инициативи, както и информация за актуални нужди на различни организации и социални групи, които се нуждаят от помощ. Вярваме, че като част от общността на БДФ, ще имаме много възможности за срещи и форуми, свързани с дарителството, които ще ни държат „в крак“ с актуалните тенденции в сферата на корпоративната социална отговорност“, коментира Светослав Гаврилов, изпълнителен директор на ФАНТАСТИКО ГРУП.