BILLA В ГАБРОВО ВСЕКИ МЕСЕЦ Е ДОМАКИН НА ФЕРМЕРСКИЯ ПАЗАР „ОТ БГ“

Търговската верига подкрепя инициативата, като по този начин застава зад участващите средно 25 български производители, фермери и занаятчии, и техните качествени продукти в редица категории.

Паркингът на магазин BILLA в гр. Габрово, разположен на ул. „Орловска“ № 119, в близост до спортна зала „Орловец“ веднъж месечно е домакин на пъстрото събитие, което има своето утвърдено място в календара на габровци.

Доставчици от района на Габрово, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Стара Загора и Казанлък предлагат вкусни и запомнящи се изкушения на посетителите. Те споделят някои от своите изпитани домашни рецепти и дават възможност на всеки от присъстващите да се увери във вкуса на здравословен мед, Горнооряховски суджук, продукти от краве и козе мляко, домашни сладка и сиропи, изкусително вино, масла, ядки, тахан и био веган десерти.

Всеки месец пазарът има различна тема, посветена на тематичен празник от календара и предлага на посетителите изненади, работилници, творчески провокации и музикална програма, както и лотария с награди.