Краен срок за кандидатстване за Най-добър работодател на България

СМТ е партньор на събитието

До 2 август се приемат заявки за отличие във водещите награди за най-добър работодател – Career Show Awards. В надпреварата за престижното отличие вече участват над 80 компании, представили своите успешни проекти в посока привличане, задържане, развитие на таланти, стратегии за популяризиране на работодателската марка и др.

 

Career Show Awards е ежегоден конкурс, който отличава най-забележителните постижения в сферата на управлението на хора и работодателската марка. Компаниите кандидатстват за отличие в различни категории със своите стратегии за привличане, обучение, управление и развитие на човешките ресурси.

 

Претендентите за награда от Career Show Awards могат да избират от 80+ категории, разпределени в 6 групи:

  • Най-добър работодател
  • Ангажираност и иновации
  • Employer branding и събития
  • Здраве и екология
  • Управление и екипи
  • HR услуги

 

Разнообразието от категории дава възможност на компании от всички сфери да представят своите инициативи за грижа за служителите и развитие на работодателската марка. От своя страна, критериите за оценяване отварят вратите и на най-малките бизнеси да популяризират добрите си практики и културата си на работа. Сред най-популярните категории за 2024 г. са “Благотворителна инициатива”, “Вдъхновяваща работна атмосфера”, “CSR стратегия”, “Стратегия за кариерно развитие”, “Стратегия за толерантност и приобщаване”.

 

Кандидатурите на работодателите се оценяват от престижното жури на Career Show Awards. Екипът на журито на наградите е съставен  от доказани професионалисти с дългогодишен опит в различни сфери на обществения и бизнес живот. Те са откроени обществени личности с неоспорим авторитет и висока експертиза. Сред членовете на журито на наградите са Цветан Симеонов от Българската търговско-промишлена палата, Росен Плевнелиев, Весела Тодорова-Мозеттиг от Френско-българска търговска и индустриална камара, Весела Кавръкова от WWF, психологът Ани Владимирова и др.

 

“За поредна година Career Show Awards е витрина на впечатляващи стратегии за грижа за служителите. С всяко следващо издание на Career Show Awards ставаме свидетели на все по-креативни и иновативни инициативи от страна на работодателите. Именно тези техни усилия са движещата сила, която подобрява работната среда у нас. Щастливи сме, че чрез Career Show Awards даваме публичност на техните успехи”, споделят организаторите.

 

Крайният срок за регистрация в Career Show Awards e 2 август.

Регистрацията и подаването на кандидатурите се случват изцяло онлайн на careershow.bg/awards

 

Големите победители в Career Show Awards 2024 ще бъдат наградени на специална церемония по награждаването по време на водещото кариерно експо в България – Career Show 2024 – на 2 октомври в зала Арена Армеец.